راهنمای تصویری درخواست ویزای تحصیلی کانادا به صورت آنلاین

برای درخواست ویزای تحصیلی کانادا به صورت آنلاین ابتدا به سایت http://www.cic.gc.ca/english/my_application/apply_online.asp مراجعه نمایید.

لازم به ذکر است این فایل آموزشی به صورت نمونه برای ویزا تحصیلی کانادا تهیه شده است

 

canada-visa-application-fee-01

در صفحه اصلی در قسمت What are you applying for گزینه study permit را انتخاب نمایید

 

canada-visa-application-fee-02

در این صفحه Have you used our online questionnaire to find out if you’re eligible to apply

گزینه No را انتخاب نمایید و بر روی Go کلیک نمایید

 

canada-visa-application-fee-03

حال در این صفحه روی آیکون start کلیک نمایید

canada-visa-application-fee-04

 

بر روی check your eligibility کلیک نمایید

 

canada-visa-application-fee-05

در این مرحله به سؤالاتی که در صفحات بعدی در رابطه با ملیت، سن، توانایی زبان، اعضای خانواده، تحصیلات، تجربه کار، درآمد یا دارایی خالص و جزئیات پیشنهادهای شغلی پرسیده می شود پاسخ دهید.

این سوالات بایستی با دقت پاسخ داده شوند. در میان این سؤالات به موارد زیر توجه نمایید

How long are you planning to stay in Canada : Temporarily – more than 6 months

Have you been accepted to an approved study program in Canada: Yes

Do you intend to work off-campus while studying in Canada: No

Are you an exchange student جواب: No (اگر دانشجوی معاوضه ای بین دانشگاهها نیستید نه جواب بدهید)

Is work an essential component of your studies جواب: No (اگر در نامه پذیرش شما اشاره ای به این نشده که بخشی از تحصیلات شما شامل کار کردن میباشد نه جواب دهید)

Are you a spouse, common-law partner or child of certain skilled worker or of certain full time international student that ?has or will have status in Canada جواب: No (اگر همسر یا فرزند کسی نیستید که در کانادا جزء نیروی کار ماهر یا دانشجوی تمام وقت هست یا خواهد شد ، نه جواب دهید)

 

Are you: – A recipient of a Commonwealth scholarship; or – A recipient of a full bursary (covering all expenses) from the Canadian International Development Agency (CIDA), including Francophonie scholarships; or – A participant in a Canadian aid program for developing countries? جواب: No

Are you accompanying a family member that has status in Canada, or has recently been approved to come to Canada جواب: No (جواب این سوال نه می شود برای کسی که به تنهایی اقدام می کند اگر هم قرار هست با همسرتان اقدام کنید اگر همسر شما از دانشگاه پذیرش ندارد وفقط همراه شماست جواب نه می شود ولی اگر همسرتان برای ویزای دانشجویی، کار یا ویزیت اقدام کرده و ویزا را گرفته یا الان در کانادا هست جواب بله می شود)

Have you had a medical exam performed by a CIC authorized panel physician (doctor) within the last 12 months جواب: No

Have you visited or lived any one of the designated countries for 6 consecutive months in the last year

canada-visa-application-fee-06

 

این صقحه نشان می دهد تا این مرحله شما پذیرفته شده اید

بر روی Continue کلیک نمایید و با دقت سوالات را پاسخ دهید

canada-visa-application-fee-07

در این صفحه اطلاعاتی مه وارد نمودید نمایش داده می شود در صورت تمایل به تغییر اطلاعات وارد شده می توانید در این مرحله ویرایش انجام دهید

 

 

 

canada-visa-application-fee-08

در این مرحله یک کد چک لیست شخصی (Personal Checklist Code) دریافت می نمایید

که در مرحله بعد (ساختن اکانت) برای درخواست ویزای کانادا به صورت آنلاین به این کد نیاز خواهید داشت. این کد خاص شماست و با استفاده از آن می توانید مدارک مود نیاز برای آپلود در فرم درخواست application خود را ببینید. در صفحه ای که این کد را مشاهده می کنید، تاریخ و ساعت دقیق انقضای کد عنوان می گردد که تقریبا ۶۰ روز پس از تکمیل این فرم می باشد.